//

Inspelen op vragen uit de branche


Weten wat er speelt en waar behoefte aan is in de branche. Daar zijn we altijd mee bezig om onze opleidingen, duurzame inzetbaarheidsprogramma’s en advies voor goed werkgeverschap aan te laten sluiten bij de vragen uit de branche. 

Vragen over deze of andere onderwerpen! We zien je graag op de PRINTmatters vakdag op 12 oktober. Daar kunnen we al je vragen bespreken. Samen met KVGO en Dienstencentrum.


NIEUWS & INFORMATIE


Hoe veerkrachtig zijn jouw medewerkers?

In onze grafische sector zien we dat medewerkers last hebben van mentale problemen en vermoeidheid als gevolg van persoonlijke issues, hoge werkdruk of het werken in de nacht. Aandacht geven aan vitaliteit levert gezonde medewerkers op die 18% productiever zijn en 27% minder verzuimen. Daar hebben we specifiek aanbod voor ontwikkeld. Denk aan workshops over (werk)stress, slapen, onregelmatige diensten, werk-privé balans, financiën of individuele coaching.

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw medewerkers? Laat het ons weten.

 


Nederlands op de werkvloer

Wat begon als een taaltraining met enkele aanmeldingen eindigde in vijf groepen met bijna 30 enorm enthousiaste en gemotiveerde deelnemers. Bij Wilco zijn we op 7 september van start gegaan met de training: Nederlands op de werkvloer.

De training is voor productiemedewerkers van verschillende afkomst. Ervaren docenten geven aan zowel beginners als gevorderden training. Allen met als doel: praktische taalbeheersing. 

We begrijpen dat taal leren een spannende reis is. Daarom maken de cursisten op interactieve en laagdrempelige wijze kennis met de Nederlandse taal, actualiteiten en relevante vaktermen uit de grafische sector.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! 
[email protected], 0318-539119.


Groeien in leidinggevende vaardigheden 

Leiderschap, communicatie en de manier waarop collega’s kennis delen zijn van grote invloed op de teamprestaties.

GOC helpt (aankomend) leidinggevenden en medewerkers in jouw organisatie de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Zo investeert ook Gigaprint in leiderschap. Informeer naar de modulair opgebouwde opleidingen voor leidinggeven.

  • Introductie leidinggeven
  • Praktisch leidinggeven
  • Operationeel leidinggeven


Incompany opleiding in België

Bij een van de grootste verpakkings-producenten van Europa, Van Genechten Packaging in Turnhout, verzorgt GOC de incompany opleiding Technisch operator vlakstansen. Een groep van acht medewerkers met de nodige ervaring volgen deze vijfdaagse training. 

Op het programma staan onder andere het uitvoeren van complexe handelingen tijdens het omstellen, instellen en bedienen van de machine, produceren conform de kwaliteitseisen van het bedrijf en vroegtijdig signaleren en oplossen van technische problemen tijdens het productieproces.

 


Eerste Basisopleiding sign van start

In deze opleiding wordt de theorie direct in praktijk gebracht. De eerste dag werken de deelnemers aan ordervoorbereiding, planning, en plotten. De tweede dag is bij NautaSign waar de voorbereide praktijkopdrachten worden geprint op diverse machines en met uiteenlopende materialen.

Op de laatste 2 dagen worden de afdrukken verwerkt in diverse reclame uitingen.

De volgende 4-daagse opleiding start 18 januari. Mail of bel voor meer informatie: [email protected], 0318-539119.


OPLEIDINGSAGENDA

Mbo (BBL) grafisch operator: 22 januari 2024
Technisch operator flexo: 25 oktober
Technisch operator offset: 25 oktober
Intro papier en karton: 1 november
Praktisch leidinggeven: 1 november
Operator leidinggeven: 1 november
Communicatie en samenwerking: 2 november
Machine operator vlakstansen: 10 november
Communicatie en aansturing: 22 november