//

Breed aanbod aan opleidingen


Benut de periode ná de zomervakantie slim. Denk samen met je medewerkers nu na over scholing deze nazomer. Het is een goed startmoment na een periode van ontspanning. Zo houd je de mindset van nieuwe ervaringen opdoen en dingen uitproberen vast als ze weer aan het werk zijn.

Basisoperator: (druk-, nabewerkings-, verpakkingstechnieken): 5 september
Introductie leidinggeven: 7 september
WordPress voor vormgevers: 7 september
Adobe InDesign CC: 12 september
Intro grafimedia technieken: 20 september
Machine operator vouwplakken: 22 september
Machine operator vlakstansen: 23 september
Front-end webdeveloper: 27 september
Machine operator flexo: 29 september
Mbo opleiding grafisch operator (BBL): 30 september
Adobe after effects: 4 oktober
Praktijkopleider: 12 oktober
Machine operator offset: 19 oktober
Operationeel leidinggeven: 2 november

Op onze website vind je het totale aanbod aan opleidingen. Vragen over opleidingen of maatwerk trajecten? We zijn te bereiken via (0318) 53 91 19 of  [email protected].


 

Mbo opleiding Grafisch operator

Wil jij je in de huidige krappe arbeidsmarkt onderscheiden als werkgever? Werf nieuwe medewerkers met een leer-werktraject en een mbo diploma in het verschiet.

In Zwolle en Veenendaal start op 30 september de mbo opleiding Grafisch operator. Voor deze BBL opleiding werkt je medewerker vier dagen in de week bij jou in het bedrijf en is er één theoriedag in de week. Je nieuwe medewerker is zo snel inzetbaar op de werkvloer.

Klik hier >>


 

Gediplomeerde drukkers bij Royal Sens

 

Opnieuw is bij Royal Sens in Rotterdam een opleidingstraject succesvol afgesloten. Dit keer betrof het de eerste groep die een volledig traject volgens het nieuwe opleidingsmodel van GOC heeft gevolgd. Dit traject bestaat uit drie fasen: Basisoperator, Machine operator, Technisch operator.

Op de foto de trotse bezitters van het diploma ‘Technisch operator vellenoffset’ op mbo 3 niveau. Met een afrondende praktijkexamen opdracht aan de drukpers hebben ze aangetoond zelfstandig te kunnen functioneren als drukker aan de vellenoffsetpers.

Klik hier >>


 

Zorgen dat goed eten, bewegen en slapen leeft bij medewerkers in ploegendiensten

 

Met een vitaliteitstraject van het Create your future-project kregen ploegendienst medewerkers van Dobber Healthcare Leaflets waardevolle handvatten op het gebied van voeding en slaap. “Het gedrag op de werkvloer is zichtbaar veranderd.”

Het menselijk lichaam houdt van een vast ritme. Je biologische ‘klok’ stuurt onder meer je organen en hormoonhuishouding aan. Zonder ritme raakt deze klok van slag. Dit kan lichamelijke en geestelijke problemen opleveren. Van relatief onschuldige klachten als slapeloosheid en een verhoogd stressniveau tot ernstiger aandoeningen als hart- en vaatziekten. Een verstoord bioritme openbaart zich bij ploegendienstmedewerkers in hun energie, gemoedstoestand en focus.

Klik hier >>


Training Zoekmachine optimalisatie

Drie medewerkers van Opmeer BV in Den Haag zijn na een SEO maatwerk training aan de slag gegaan met het beter vindbaar maken van de nieuwe website van het bedrijf in Google.
In twee sessies van vier uur zijn onder andere behandeld: informatie over SEO, Google Analytics, Google Search Console, SEO en WordPress, one page SEO, Google UTM tag, Google My Business, zoekwoordenonderzoek en linkbuilding.

Klik hier >>


GOC helpt nieuwe medewerkers vinden

 

Wij zijn niet alleen een opleider en adviseur voor het toekomstgericht en gezond houden van jouw bedrijf. GOC ondersteunt grafimediabedrijven ook bij het vinden van nieuwe medewerkers. Met online wervingscampagnes, de vacaturebank Printmediabanen.nl, recruitment en matching en het benutten van verrassende invalshoeken.

Klik hier >>