//

GOC back in business


De zomer zit erop en na een periode van ontspanning leert het altijd nóg lekkerder. Het bruist dan ook weer van de scholingsactiviteiten bij GOC. En trouwens ook bij drukkerijen en verpakkingsbedrijven in heel Nederland en zelfs België, waar we weer volop incompany opleidingen en duurzame inzetbaarheidstrajecten verzorgen. Wil jij ook aan de slag met ontwikkelen, inzetbaarheid en vitaliteit?

Schrijf je in voor één van onze opleidingen of vraag een gratis advies gesprek aan met onze adviseur duurzame inzetbaarheid. Gebruik maken van de Europese subsidieregeling Create your future kan nog tot eind 2021.


Opleidingen die binnenkort van start gaan

WordPress voor vormgevers, 7 oktober
Machine operator snijden, 11 oktober
Operationeel leidinggevende, 14 oktober
Praktisch leidinggeven, 14 oktober
Machine operator vlakstansen, 15 oktober
MBO opleiding Grafisch operator, inschrijven kan tot 28 oktober
Colormanagement, 15 november
Strategisch accountmanager, 25 november
Leidinggevende introductie, 8 december

Ons aanbod aan opleidingen is veel uitgebreider. Klik hier voor het volledige overzicht.


Op maat gemaakte opleiding voor nieuwe weekendploeg

Bij Smart Packaging Solutions in België is een groep van acht werknemers gestart met een opleiding toegespitst op een Bobst stansmachine. Met 7 cursusdagen in 2,5 maand beschikt het bedrijf over een gecertificeerdew ploeg ‘operators vlakstansen massief karton’.

Medewerkers die volledig aan het werk gaan zoals het hoort en getraind zijn door een docent die zelf aan de machine heeft gestaan.

Ook speciale opleidingswensen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee: 0318-539119 of [email protected].

Klik hier >>


Succes duurzame inzetbaarheid

Inmiddels hebben veel bedrijven onze adviseurs en specialisten ingeschakeld en de financiële middelen benut om werk te maken van duurzame inzetbaarheid. Een veel voorkomende vraag is: hoe houd ik mijn medewerkers vitaal en gezond en blijven ze met plezier naar het werk komen. Vooral bij  ploegendiensten. Het vitaliteitsprogramma uit het Create your future project geeft inzicht in hoe het werkt in het lichaam en levert veel tips. De medewerkers maken uiteindelijk zelf keuzes, passend bij hun eigen situatie.

Klik verder en ervaar hoe Senefelder Misset met een introductie film de medewerkers motiveert deel te nemen aan workshops over voeding en slapen.

Ook geïnteresseerd in een dergelijk traject? Mail naar [email protected] voor een gratis adviesgesprek. Dit is ook het adres waar je andere vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid kunt stellen.


Dé stand voor instroom, duurzame inzetbaarheid en scholing

De drie partijen GOC, C3 werkt! en het A&O Fonds Grafimediabranche nemen gezamenlijk deel aan de vakbeurs die op 12 oktober 2021 van 10.00 tot 20.00 uur plaatsvindt bij NBC Nieuwegein.

Bezoek standnummer E17 voor gratis advies over instroom, scholing en duurzame inzetbaarheid. Let op: schrijf je wel vooraf in.


BBL-leerlingen gezocht!

Heb jij jonge medewerkers in het bedrijf lopen die graag een mbo 2 of 3 diploma willen halen? De uitstroomrichtingen zijn drukvoorbereiding, drukken, nabewerken en verpakken.

Meld hem of haar snel aan. Inschrijven kan nog tot en met 28 oktober.
Bel of mail naar 0318-539119, [email protected].

 


Online cursus Typografie

Typografie speelt een belangrijke rol in visuele communicatie. De vormgeving van tekst, de typografie, bepaalt voor een groot deel de kracht van de communicatie-uitingen. Je leert hoe met behulp van typografie informatie helder, toegankelijk, leesbaar én aantrekkelijk overgebracht kan worden. Altijd meer over typografie willen weten? De cursus is nu via
e-learning te volgen.


Vacature- en kandidatenbank via Printmediabanen.nl

De site waar bedrijven en werkzoekenden elkaar makkelijk vinden. Plaats zelf je vacature door een account aan te maken. Of neem contact op met de C3 servicedesk.

Ken je iemand die interesse heeft in een baan in de grafimediabranche. Wijs hem of haar dan op de kandidatenbank. Dé plek waar ze hun belangstelling in de grafimediabranche zichtbaar kunnen maken aan de grafimediabedrijven. Hier kunnen geïnteresseerden hun profiel plaatsen.